Výhodné nákupy s péčí o domacnost

17.12.2015 17:27

Znáte to jistě i vy. Unavení z práce se vydáte do supermarketu. Spousta zlevněného ke koupi lákajícího zboží se téměř samo pomalu ale jistě kupí ve vašem vozíčku. Nakonec domů nesete nákup za 1000 Kč, který zvládnete sotva tak zvednout.

 

1) Projděte si občas letáky vašeho supermarketu

Do schránky v neděli nám vždy hodí všechny možné letáky.Dají se tak najít pěkné věci, které vyjdou třeba o polovinu levněji.
 

2) Nakupujete v přátelském obchodě

Nejde jen o milé prodavačky, ale třeba i o kvalitu zboží a případnou možnost reklamace, pokud vámi zakoupená věc není v pořádku nebo prostě jen nevyhovuje vaší představě. Jsou obchody, kde vám klidně prodají zelený salám a pak nejen že doma zjistíte, že chleba bude pouze s máslem, ale peníze vám už nevrátí nikdo. Naopak jinde vám sice nevrátí ztracený čas, ale aspoň se dočkáte omluvy a vrácených peněz.
 

3) Internet láká hlavně kvůli nižším cenám

Bydlíte-li ve větším městě, můžete využít rozvozy.Vždy se dá sehnat kupón, takže nákup vás vyjde levněji, nikam kvůli němu nemusíte a ještě získáváte více věrnostních bodů.
 

Co říci na závěr

Chcete-li dobře koupit, tak nakupujte v klidu a nenechte se ovlivnit spousty a spousty různých triků ze strany prodávajícího jako je šikovně rozmístěné  zboží, jehož místo se nenápadně mění, příjemná hudba, velký nápis sleva (nemusí nutně znamenat slevu), pouze šikovný trik jak upozornit na předraženou čokoládu.
 

Máme pro vás řešení:

 

1) Ukážeme Vám,jak výhodně nakupovat.

2) Poradíme které produkty jsou pro Váší domácnost vhodné.

3) Produkty Vám předvedeme.

 
Produkty péče o domácnost,péče o prádlo,péče o tělo či o zdraví  jsou velice žádané.